Biologisch katoenen sneakersokken | Apollo

Meer afbeeldingen

Biologisch katoenen sneakersokken | Apollo
€ 7,95

Apollo 100% biologische sneakersokken.
Deze 4 paar sneakersokken van Apollo zijn 100%Biologisch katoen en hebben een comfortabele pasvorm. De sneakersokken hebben geen voelbare teennaad en zijn voorzien van een maat aanduiding onderaan de voet. Deze Biologische sneakersokken zakken niet af tijdens het dragen. 100% bio katoenen sokken zijn ideaal voor zweetvoeten.


Opmerking: Sokken vallen ruim en bij twijfel een maat kleiner nemen. De sokken eerst wassen voor het dragen voor een beter draagcomfort en langere levensduur.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Apollo Sneakersokken 100% Biologisch.
Biologische sneaker sokken zijn gemaakt zonder dat mens en dier worden blootgesteld aan pesticiden en chemicalien. Hierdoor zijn deze sneakersokken van Apollo minder schadelijk voor het mileu en zorgt voor een betere wereld. Met deze sokken laat Apollo zien dat je kwaliteit ook op een mileuvriendelijk manier kan produceren.
Deze katoenen sneakersokken hebben een perfecte pasvorm en zakken niet af tijdens het dragen. De maat staat onder op de voet en hebben geen voelbare teennaad. Als Tip geven wij mee om u sokken altijd eerst te wassen voor het dragen hierdoor ontstaat een beter pasvorm en krijgen sokken een langere levensduur.

Maten:
35/38
39/42
43/46

Samenstelling:
98% Biologisch Katoen
 2% Elastane

Art.000158490000

Tip! Als de sokken te groot blijven na het wassen doe deze dan een keer in de droger.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 000158490000
Merk Apollo
SOK UITVOERING SNEAKERSOKKEN
EIGENSCHAP DIABETES, KATOEN, MEDISCH, NAADLOOS
Beoordelen