Bamboe sokken dames

Bamboe sokken dames

Bamboe is het nieuwe katoen!

Sokken-online.nl heeft een enorm aanbod aan bamboe sokken in dames maten. Bamboe sokken zijn zeer zacht en hebben een heerlijk draagcomfort.Bamboe heeft dezelfde eigenschap als wol, koel in de zomer en warm in de winter. Deze bamboe sokken zijn uitermate geschikt voor diabetes, ze zijn niet knellend, hebben een mooie brede boord en geen voelbare teennaad. Bamboe sokken zijn anti bacterieel en thermo controle. Bamboe sokken zorgen dat u voeten droog en fris blijven tijdens het dragen.  Bamboe sokken zijn garen geverfd, hierdoor verkleuren ze niet en blijven na het wassen zeer mooi.  Bamboe is ook ideaal voor mensen met een allergie of gevoelige voeten en of benen. 

Alle Bamboe sokken hebben een maataanduiding onder de voet zodat je je sokken makkelijk uit elkaar kan houden na het wassen. Sokken-online heeft deze bamboe sokken van Boru in het assortiment omdat het een heerlijk product is om te dragen en ook nog eens mverantwoordt wordt geproduceerd waardoor het mileu minder wordt belast.

Bamboe sokken: Bamboe sokken zijn verkrijgbaar in diverse soorten sokken. Sokken-online biedt een zeer breeed assortiment in diverse modellen voor dames in o.a,
Sneakersokken, bikersokken, kniekousen en sokken. Deze modellen van bamboe zijn dan weer onderverdeeld in dunne bamboe damessokken en dikke bamboe damessokken.

Tip! Was altijd u bamboe sokken voor het dragen hierdoor krijgen de sokken een betere pasvorm en een langere levensduur dit kan op 40 graden, de witte kunnen op 60 graden.  gooit u sokken in de droger dan binneste buiten en het liefst alleen op de koudste stand. ( droger is altijd voor eigenrisico ).