Dames kniekousen

Dames Kniekousen
Sokken-online heeft een ruim assortiment kniekousen voor de Dames. Alle soorten, maten en kleuren kniekousen in Dames maten zijn voorradig. Onze kniekousen vallen zeer goed op de maat en zijn van mooie kwalitiet. Al onze dames kniekousen zijn zonder voelbare teennaad en zijn voorzien van een brede boord. Dit laatste zorgt dat de kniekousen niet knellen in uw benen en tevens niet meer afzakken.

Panty kniekousen
Onze panty kniekousen zijn er in een aantal verschillende diktes. Onze Panty kniekousen zijn er vanaf 8 denier en lopen op tot 80 denier. Ook heeft Marianne een dunne katoenen panty kniekousje deze heeft geen denier aanduiding maar kan je vergelijken met een +/- 80 denier. Al onze kniekousjes hebben een anti knelboord en zijn zeer goed aan de maat.

Paardrijd kniekousen
Sokken-online heeft diverse paardrijdsokken voor Dames in haar assortiment. De bekenste zijn natuurlijk de Stapp Horse dames kniekousen. Deze Paardrijd kniekousen met de bekende ruiten zijn er in volop in de nieuwste kleuren. 

Wollen kniekousen
onze wollen kniekousen zijn voor de dames een must voor het oog. Deze wollen kniekousen zijn er in verschillende diktes en voor alle jaargetijden. Platte teennaad en een perfect pasvorm zorgen dat deze kniekousen voor de dames niet meer afzakken.

Ski Kousen
Ook voor de wintersport heeft sokken online de mooiste skikousen voor dames in de aanbieding. Met in gebouwde  thermo control zorgen deze dat je geen zweet voeten of koude voeten krijg tijdens het skiën. Altijd de nieuwste de nieuwste ontwikkelingen in skikousen zorgen ervoor dat sokken-online de beste skikousen heeft.

Maten:
31/34 | 35/38 | 39/42
one size

Merken:
Marianne | Apollo | Marcmarcs | Xsocks | Amber | Yellow Moon

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2