Dames Kousenvoetjes

Kousenvoetjes.

Sokken-online heeft een ruim aanbod van de beste kousenvoetjes.  Kousenvoetjes zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.  Maar helaas zijn niet alle kousenvoetjes hetzelfde en zit er veel verschil in kwaliteit en pasvorm. Vele kousenvoetjes zakken af of zitten voor geen meter. Sokken-online heeft in de kousenvoetjes daarom een kleine collectie die voldoen aan een juiste pasvorm en draagcomfort.

Kousenvoetjes Katoen
Onze katoenen kousenvoetjes zijn gemaakt van 65% katoen en verkrijgbaar in diverse maten. Want een kousenvoetje van one size is helaas niet echt voor alle maten. Daarom heeft sokken-online gekozen voor kousenvoetjes in echte  maten. Door het gebruik van Katoen en diverse schoenmaten heeft  sokken-online de perfecte kousenvoetjes.

Badstof kousenvoetjes
De  kousenvoetjes van Badstof zijn gemaakt van Katoen en zijn aan twee kanten te dragen. Het badstof kan aan de binnen kant of aan de buiten kant gedragen worden. Dit is natuurlijk  voor iedereen anders. De badstof kousenvoetjes zijn wat dikker en steviger dan normale kousenvoetjes.

Kousenvoetjes silicone hak
Kousenvoetjes hebben tegenwoordig een silicone hak. Dit is voor het afzakken van uw kousenvoetje door het rubberen randje blijft deze beter op uw hak zitten. Bij kousenvoetjes met een silicone rand geven wij als tip om deze niet te wassen met een wasverzachter. Hierdoor verdwijnt het effect van de silicone.

Wilt u een perfect kousenvoetje dan bent u bij sokken-online aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keus aan kousenvoetjes in alle soorten en maten.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)