glitter panty sterren 60 denier | Apollo

Meer afbeeldingen

glitter panty sterren 60 denier | Apollo
€ 8,95

Deze 60 denier panty met sterren die voorzien zijn van lurex is een mooie panty met glitter sterren over het gehele been. Zeker met feestdagen zoals kerst of een andere speciale gelegenheid mag deze niet ontbreken. Apollo heeft een ruim aanbod aan fantasie panty's die goed passen bij diverse feestdagen. Deze glitter sterren panty is zwart en heeft zilveren glitters.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Apollo | lurex Sterren Panty
Deze 60 denier apollo panty is een sterren panty met zilveren glitter die ook dit jaar niet ontbreken tijdens de feetdagen. Apollo heeft met deze 60denier panty met zilveren sterren weer een hele mooie panty in het assortiment . De sterren zijn van glitter voorzien die mooi uit komen op uw been. Deze glitter Sterren panty van Apollo is alleen in het zwart verkrijgbaar en in de maten S/M L/XL en XXL verkrijgbaar. De panty is gemaakt van polyamide met elastane wat een mooiere pasvorm geeft en een mooiere glans op het been geeft waardoor de panty net meer luxe uitstraalt.  Apollo heeft een ruim assortiment aan fantasie panty’s die mooi aansluiten op elke gelegenheid of feestje. Zeker voor de komende kerstdagen mogen de fantasie panty’s niet ontbreken.

Wassen.
Het wassen van panty’s kunt u het beste binnenste buiten doen en dan bij voorbaat in een waszakje. Doe je panty’s nooit in de droger en was de panty’s op een lagere temperatuur.

 Maten: S/M | L/XL | XXL

Samenstelling:
90% Polyamide
10% Elastane

Merk: Apollo

Art.nr. 11620.070

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 16280.070
Merk Apollo
DENIER 60
PANTY UITVOERING FANTASIE
panty optie EXTRA LENGTE, EXTRA TUSSENSTUK, FANTASIE, GROTE MATEN, LYCRA, MICROFIBER
Beoordelen