Skisokken

Skisokken voor de wintersport zijn met zorg uitgezocht op onze webshop. Skisokken hebben veel te verduren tijdens het skiën. Voor het skiën  moeten de sokken zorgen dat ze niet zweten en afzakken en de juiste zones op het been beschermen waarnodig. Sokken-online heeft geen breed aanbod maar wel de beste skisokken voor u geselecteerd voor een scherpe prijs. Onze sokken zijn perfect voor het skiën maar ook voor  wandelen op de wintersport. Onze skisokken zijn naadloos en knellen niet op de benen. Door de toevoeging van de juiste garensoorten verzorgen ze u voeten tijdens het skiën.

 

Merino wollen skisokken zijn ook perfect voor het skiën doordat Merino anti bacterieel en anti transpiratie is en dat is natuurlijk heerlijk als je voeten droog en warm blijven tijdens het skien.
Kijk dan zeker bij de kniekousen van Xtreme merino wol .

Weet u dat er voor snowboarden weer andere sokken zijn dan voor skiën. Skisokken beschermen meer uw schenen en voeten terwijl sokken voor het snowboarden de zijkanten van uw benen beschermen. Xsocks heeft deze sokken in haar assortiment en daarom ook verkrijgbaar bij sokken-online. Mocht u een passend advies willen neem dan gerust contact met ons op. info@sokken-online.nl

Merken: Xtreme | X Socks 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)