Dames Wandelsokken

Wandelsokken zijn ruim vertegenwoordigd bij sokken online. Onze collectie bestaat uit dikke en dunne wandelsokken voor dames. Door het gebruik van de beste garens en merken bieden wij u qualifeit wandelsokken voor een scherpe prijs. wandelsokken hebben vaak meerdere soorten samenstellingen in garen zodat de juiste garen op de nodige plekken steun of verzorging biedt. Onze merken van wandelsokken zijn divers in aanbod en prijs die met zorg door ons worden uitgezocht in kwaliteit en prijs. Sokken online zorgt ervoor dat de u een mooi product krijgt voor de beste prijs. Onze wandelsokken zijn altijd handgeketeld wat in houdt dat de de wandelsokken geen voelbare teennaad hebben.


Wollen wandelsokken zijn verkrijgbaar in alle soorten maten en kleuren of modellen. Denk erom dat wollen sokken nooit 100% wol bestaat. Het kan wel zijn dat wandelsokken gevoerd zijn met 100% wol maar heeft altijd een ander soort garen nodig om de sokken een betere pasvorm  of duurzaamheid te geven. was u wollen wandelsokken mooi met een waspoeder of een wasverzachter hierdoor verdwijnt de zachtheid van uw sokken waardoor ze niet meer lekker zitten en sneller slijten op hak en teen.

Katoenen wandelsokken zijn vaak niet de beste sokken voor droge voeten. Katoen neemt vocht op en houd dit vast waardoor de voeten nat en daardoor week worden en blaren sneller zullen ontstaan. Dus heeft u last van zweetvoeten neem dan wandelsokken met garen die de voeten koel houden en vocht afvoeren. U zult zien dat dat geur en zweet veel minder aanwezig zullen zijn.

Heeft u advies nodig kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.