Wollen sokken Dames

Wollen sokken voor Dames.
Sokken online heeft een ruim aanbod aan heerlijke wollen sokken voor Dames. Of u nu sokken met motief of uni sokken zoekt van wol sokken-online heeft heeft een breed scala aan dit soort wollen sokken. Elk seizoen heeft sokken online de nieuwste trends op het gebied van wollen sokken. Natuurlijk hebben wij al jaren een aantal vaste modellen aan wollen sokken in ons assortiment. Onze lamswollen sokken van Boru zijn al Jaren een topper en natuurlijk de wol katoenen sokken van MarcMarcs mogen niet ontbreken voor de Dames. 

Wol Soorten:
De meest voorkomende wollen dames sokken bestaan vooral uit; schapenwollen, Lamswol, zuiver scheerwol, Merino wol en Alpaca.


Seizoen.
Elk seizoen is er wel een nieuwe trend op het gebied van wollen sokken voor dames. De wollen sokken voor dames zijn vaak verkrijgbaar vanaf maat 35/38 en lopen op tot 39/42. De motieven verschillen elk jaar naar wat de mode doet in wollen sokken en dat kan van heel druk naar basis kleuren zijn. Wollen dames sokken zijn nooit van 100% wol omdat je dan geen lekkere pasvorm krijgt en ze zullen dan snel slijten. Wollen sokken hebben altijd wel een toevoeging van poliamide of polypropeleen. Hierdoor blijven de sokken vaak mooier en zachter.

Geitenwollen sokken weetje:
Weet u dan geiten wollen sokken een gezegde is.
Heel vaak denken mensen dat oma vroeger 100% geiten wollen sokken breide en dan te bedenken dat een geit haren heeft en geen wol geeft. Hoe grappig is dat dat een gezegde van vroeger aangezien wordt als waarheid. Geiten wol komt van vroeger uit de jaren 50 dat de mannen met wollen sokken op sandalen liepen en dan vaak een sikje haden. Hierdoor is het geitenwollen type uit voort gekomen.