Diabetes herensokken

Diabetessokken | Sokken zonder elastiek

Heeft u altijd last van te strakke boorden van uw sokken dan heeft sokken-online de oplossing. Mensen met gevoelige benen kunnen vaak geen strakke boorden velen. Vaak komt dit door bloedverdunners en of zuikerziektes of te wel diabetes. Sokken-online heeft speciaal sokken zonder elastiek in haar assortiment. Deze sokken hebben een hele brede boord en zorgen dat deze niet meer knellen zodat dit geen last meer geeft aan uw benen. Daarbij komt het dat alle sokken zonder voelbare teennaad zijn zodat dit een nog comfortabele pasvorm geeft. 
Dus als u hele gevoelige benen heeft en geen knellende sokken wilt dragen dan bent u nu aan het juiste adres. Ruim aanbod aan sokken zonder elastiek.

Sokken-online heeft verschillende sokken voor mensen met diabetes zowel in wol of katoen in dik of in het dun. Sokken-online heeft alle maten en kleuren zonder strakke boord. Knellende randen horen nu echt tot het verleden.

Basset
Heeft 2 soorten sokken zonder elastiek de ene in wol en de andere in katoen. Elk persoon is anders en heeft zijn eigen voorkeur betreft samenstelling. Deze Sokken zonder elastiek zijn mooi van kwaliteit en zitten perfect om uw benen zonder dat ze knellen en afzakken.

Apollo
heeft  modal sokken zonder elastiek in haar collectie. Deze sokken van Apollo zijn voorzien van een brede boord en hebben geen voelbare teennaden.

Angro
Heeft  sokken zonder elastiek die gemaakt zijn van wol. Deze wollen sokken zonder elastiek deze zijn het gehele jaar te dragen en verkrijgbaar bij sokken-online.nl. het voordeel van Wol is dat deze sokken zonder elastiek koel in de zomer zijn en warm in de winter.

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)