Diabetes herensokken

Heeft u altijd last van te strakke boorden van uw sokken dan heeft sokken-online de oplossing. Mensen met gevoelige benen kunnen vaak geen strakke boorden velen. Vaak komt dit door bloedverdunners enof zuikerziekte of te wel diabetes. Sokken-online heeft speciaal sokken zonder elastiek in haar assortiment. Deze sokken hebben een hele brede boord en zorgen dat deze niet meer knellen. Daarbij komt het dat alle sokken zonder voelbare teennaad zijn. 
Dus als u hele gevoelige benen heeft en geen knellende sokken wilt dragen dan bent u nu aan het juiste adres. Ruim aanbod aan sokken zonder elastiek.

Sokken-online heeft verschillende sokken voor mensen met diabetes zowel in wol of katoen in dik of in het dun. Sokken-online heeft alle maten en kleuren zonder strakke boord. Knellende randen horen nu echt tot het verleden.

Basset
heeft 2 soorten sokken zonder elastiek de ene in wol en de andere in katoen. Elk persoon is anders en heeft zijn eigen voorkeur betreft samenstelling. Beide sokken zonder elstiek zijn er mooi van kwaliteit en zitten perfect om uw benen. 

Apollo
heeft een modal sok zonder elastiek deze heeft een brede boord en geen voelbare teennaden.

Angro
is heeft in de sokken zonder elastiek weer wat meer wol toegevoegd deze zijn het gehele jaar te dragen. wol is koel in de zomer en warm in de winter.

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)