Sneakersokken

Sneakersokken koop je natuurlijk bij sokken online. De ruimste keus lage sokken in alle kleuren en maten. zoek je sneakersokken in maat 50 sokken-online heeft het. Onze sneaker sokkken zijn altijd naadloos en zakken nooit af. Kortom bestel vandaag nog de beste sneakersokken. Sokken-online heeft een ruim aanbod aan diverse sneaker sokken. Al onze sokken voor sneakers zijn hadgeketeld dat betkend dat er geen voelbare teennaad aanwezig is. Doordat wij veel vragen krijgen over hoe onze sneaker sokken blijven zitten kunnen wij eerlijk zeggen dat al onze sneakersokken niet afzakken in de schoenen. Door het gebruik van de betere garens verkoopt sokken online sneaker sokken van een goede kwaliteit. 

Apollo Sneakersokken zijn bij ons de meest verkochte sneakersokken en deze hebben een perfecte pasvorm. Doordat de maat onderaan de voet is meegeweven kan u de sneakersokken makkelijk uit elkaar houden na het wassen. Apollo heeft alle sneaker zonder voelbare teennaad in haar collectie. Als tip geven wij altijd mee om uw sneaker sokken eerst te wassen voor het dragen hierdoor krijgt u een betere pasvorm en gaan u sneakersokken langer mee. Door het gebruik van katoen heeft deze sneakersok een perfecte pasvorm.

Grote maten sneakersokken: Sokken-online heeft de sneakersokken speciaal voor de mensen met een grote schoenmaat. Onze sneaker sokken gaan tot maat 50. De pasvorm is zeer goed en vallen voor iemand met een maatje meer echt goed aan de maat. Kijk ook eens bij onze andere sokken tot maat 50. zeer ruim aanbod voor een betaalbare prijs. Perfecte pasvorm voor mensen met een grote voetmaat.

Maten:
S/M | L/XL | XXL
31/34 | 36/41 | 41/46 | 47/50