Heren huissokken

Anti slip Sokken
Heren anti slip Sokken zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Sokken-online. Anti slip bieden wij aan in alle maten kleuren en soorten. Door de de anti slip onder de sokken is uitglijden verleden tijd. Wit u veilig van de trap dan zijn deze antislip sokken een aanrader.

Wollen anti slip sokken
Voor heren hebben wij heerlijke wollen anti slip sokken in diverse kleuren. Deze wollen antislip sokken zijn gemaakt van schapen wol en zijn heerlijk warm en zacht. De perfecte pasvorm is heerlijk en koude voeten behoren tot het verleden. Onze wollen anti slip sokken voor heren zijn van Apollo.

Katoenen anti slip huissokken
De katoenen anti slip sokken van basset zijn echt een aanrader voor in huis. Voor iedereen die een gladde vloer heeft zijn deze sokken echt ideaal. De Anti slip onder de sokken zorgen dat je niet uitglijd van de trap of op de vloer. Anti slip sokken van Basset zijn bij ons altijd voordelig geprijsd.

Huissokken met anti slip zijn volop verkrijgbaar bij sokken-online. Het hele jaar door zijn onze antislip sokken verkrijgbaar in de leukste kleuren en soorten.

Onze maten in de huissokken voor heren zijn:

35-38 | 39-42 | 43-46 | 46-48

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)