Heren werksokken

Werksokken | sokken-online
Werksokken zijn gewoon verkrijgbaar bij sokken-online. Ruim aanbod in diverse werksokken in alle soorten en maten. Onze werksokken zijn speciaal geschikt voor de werkschoenen en klompen. Doordat onze werksokken zijn verstevigd bij de hak en teen zullen deze sokken langer meegaan dan gewone sokken. Als tip kan je het beste je werksokken wassen voor het dragen zodat de vezels dichter naar elkaar komen en daardoor sterker worden.

Waar koop je sterke werksokken.
sterke werksokken koop je bij de betere speciaalzaak en natuurlijk ook bij sokken-online. Het aanbod werksokken is enorm en voor elk iets wils. Of het nu gaat om dunne werksokken of dikke werksokken sokken-online heeft een ruim aanbod.

Werksokken met wol zijn er in diverse soorten en diktes en is per persoon verschillend. onze wollen werksokken zijn in het algemeen naadloos en voor zien van verstevigde hak en teen. Voor de koude dagen zijn wollen werksokken ideaal voor koude voeten.

werksokken met coolmax zijn voor harde werkers met warme voeten. Werksokken met coolmax zorgen dat de voeten minder nat en heet worden. Door de coolmax blijven de Werksokken koeler aan uw voeten. Coolmax wordt vaak gebruikt bij wandelssokken.

Katoenen werksokken zijn het meest gedragen artikel door werklui. Katoen is gemakkelijk te wassen en katoenen werksokken zijn vaak sterk en makkelijk schoon te krijgen. katoen absorbeerd veel zweet en is vaak koeler aan de voeten.

Merk werksokken: sokken-online heeft een ruim aanbod in diverse merk werksokken. Wij verkopen o.a. Apollo, Angro, Stapp, Stapp Yellow en Worker. Ruim aanbod werksokken zodat iedereen zijn of haar voorkeur kan bestellen.