Hold up 20 denier | Sarlini

Meer afbeeldingen

Hold up 20 denier | Sarlini
€ 8,95

Deze stay up van Sarlini is 20 denier dun en voorzien van mooie brede kanten rand. Door de dubbel silicone rand aan de binnenkant zorgt dat deze 20 denier kous tijdens het dragen niet zal zakken. Sarlini heeft met deze hold up panty een zeer mooie dunne kous met een zijde glans op het been. De kous van Sarlini heeft een kanten rand van ruim 9 centimeter die mooi aansluit aan het been en een zeer mooie uitstraling geeft. De kousen vallen goed aan de maat.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Hold Up 20 denier kous | Sarlini

Sarlini heeft een hele mooie 20 denier Stay up kous in haar assortiment. Deze kous met een mooie brede kanten rand is voorzien van een dubbele silicone rand waardoor deze tijdens het dragen mooi blijft zitten. Deze holp up of stay up zoals deze kousen genoemd worden zijn van een mooie kwaliteit die je van Sarlini mag verwachten. Sarlini heeft een ruim assortiment aan panty’s en kousen uit een hoger segment voor een betaalbare prijs. De kousen zijn voorzien van een zijde glans en de toevoeging van Lycra zorgt voor nog meer draagcomfort. Sokken-online is al jaren vertrouwd met Sarlini doordat kwaliteit en prijs mooi op elkaar zijn afgestemd.  Om die reden mag deze kous natuurlijk niet ontbreken in onze collectie.

Tip! Pas op met body lotion dit kan zorgen dat je silicone hierdoor niet meer werkt en de kous niet meer op zijn plek zal blijven zitten. Was je kousen nooit met een wasverzachter dit kan de silicone beïnvloeden op de werking hiervan.

Samenstelling:
90% Polyamide
10% Elastaan

Kleuren:  Amande | Daino | Black

Maten: S/M | L/XL

Merk: Sarlini
Art.nr. 000172005000

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 000172005000
Merk Sarlini
DENIER 20
PANTY UITVOERING HOLD UP
panty optie LYCRA, TRANSPARANT, WINTER, ZOMER
Beoordelen