KABEL PANTY 2X2 RIB | Apollo

Meer afbeeldingen

KABEL PANTY 2X2 RIB | Apollo
€ 8,95

Deze Modal rib panty van Apollo is zeer mooi op het been en heeft een zeer mooie rib.  Modal is een zeer zacht materiaal wat erg prettig draagt. De rib geeft een mooie grove structuur op het been en is verkrijgbaar in zwart en antraciet. De maat XXL is voorzien van een tussenstuk.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Apollo | KABEL PANTY 2X2 RIB

Deze rib panty van Apollo is van Modal en voelt zeer zacht aan. Daardoor is het draagcomfort echt enorm goed. Deze modal rib pannty is zeer elastisch en heeft een mooie boord in de taille. Modal is een natuur product wat nog niet heel bekend is maar steeds meer wordt verkocht zodra je weet hoe lekker deze stof draagt. Apollo heeft een mooie basis collectie aan modal panty’s waaronder deze klassieker in ribmotief. De maten van deze ribpanty vallen erg mooi en royaal. De maten beginnen bij S/M en gaan tot XXL deze laatste is voorzien van een tussenstuk. Dit is heerlijk als je een maatje meer nodig heb.

Wassen.
Het wassen van deze modal panty  kunt u het beste binnenste buiten doen en dan bij voorbaat op een lage temperatuur. Doe je Rib Panty van Apollo nooit in de droger!

Maten: S/M | L/XL | XXL

Samenstelling:
80% Modal
15% Polyamide
  5% Elastaan

Kleuren: Zwart | Antraciet

Merk: Apollo

Art.nr. 16285.002

 

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 000116285002
Merk Apollo
DENIER 100
PANTY UITVOERING STANDAARD
panty optie EXTRA LENGTE, EXTRA TUSSENSTUK, GROTE MATEN, LYCRA, MICROFIBER, WINTER
Beoordelen