Leopard Panty | Sarlini

Leopard Panty | Sarlini
€ 8,95
Sarlini Leopard panty heeft een all over print op het been. Dus van top tot teen een leopard print. De Panty Leopard is in het zwart en rond de 40 denier. De print zelf is van een dikker denier waardoor de print mooi tot zijn recht komt.
De Maten beginnen vanaf S/M t/m XXL. Deze laatste maat heeft een tussenstuk dus perfect voor een maatje meer.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Sarlini | Leopard Panty
Deze Leopard panty van Sarlini is in het zwart verkrijgbaar en heeft een zeer mooi pasvorm. De kwaliteit van deze Sarlini panty is zoals je van dit merk gewent bent erg mooi. Door de verschillende maten die verkrijgbaar zijn is voor elke maat wel de juiste panty verkrijgbaar. S/M begint bij 36/40 maar verkopen wij als 34/38 zodat je panty nog mooier op het been valt en de pasvorm daardoor nog beter is. De XXL kan tot maat 44/48 en is voorzien van een tussenstuk zodat hij in de taille nog beter zit. Sarlini panty’s hebben een ruim assortiment panty’s die wij voor u met zorg uitzoeken. Bij elke trend in de beenmode is Sarlini ruim vertegenwoordigd en dan voor elk seizoen in het jaar. De Fantasie panty’s die Sarlini op de markt brengt zijn van een hoger niveau en voor een zeer scherpe prijs.

Wassen.
Het wassen van panty’s kunt u het beste binnenste buiten doen en dan bij voorbaat in een waszakje. Doe je panty’s nooit in de droger en was de panty’s op een lagere temperatuur.

 Maten: S/M | L/XL | XXL

Samenstelling:
90% Polyamide
10% Elastane

Merk: Sarlini

Art.nr. 16280.104

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 16280.104
Merk Sarlini
DENIER Nee
PANTY UITVOERING FANTASIE
panty optie EXTRA LENGTE, EXTRA TUSSENSTUK, FANTASIE, GROTE MATEN, LYCRA
Beoordelen