Apollo Sokken

Apollo sokken.
Sokken-online
heeft een ruime keuze aan Apollo sokken in het assortiment. Waarbij de kwaliteit van de sokken hoog in het vaandel staat. Of je nu Dames Heren Kinder of Babysokken zoekt van Apollo Sokken online heeft ze allemaal. Uni Kleuren, gestreept of sokken met een fantasie print ze zijn allemaal op genomen in het assortiment op onze website. De collectie is afgestemt op het seizoen. Dus voor de winter zomer of lente hebben wij een wisselende collectie.

Apollo Basic sokken.
De sokken van Apollo zijn het hele jaar verkrijgbaar in een basis assortiment. Deze basis sokken zijn verkrijgbaar zonder voelbare teennaad en hebben een breed kleur scala. Deze basics zijn verkrijgbaar in dames heren kinder en Babymaten. De kleuren van de Apollo sokken kunnen elk jaar verschillen en worden aangepast aan de mode van het seizoen. De laatste trends of ontwikkelingen worden door Apollo nauwlettend in de gaten gehouden.

Apollo is altijd vooruitstrevend naar de beste sokken en materialen en streven naar 100% tevredenheid wat weer aansluit met de wensen van sokken-online.nl.

Altijd de laatste nieuwtjes over Apollo sokken kijk dan regelmatig op onze site of meld je aan op onze facebook pagina.