Boru

Boru beenmode.

Boru heeft een ruime collectie aan Sokken. De beenmode van Boru staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. De collectie van boru is daarom verkrijgbaar bij sokken-online. Boru en Sokken-online zijn al jaren partners in de beenmode. Boru springt in op de mode en zorgt voor de nieuwste kleuren sokken van het seizoen. 

Boru Bamboe
Boru staat de laatste tijd bekend om zijn Bamboe sokken en Bamboe ondermode. Door in te springen op vraag en aanbod naar Bamboe heeft Boru met deze bamboe collectie de markt weten te veroveren in Nederland en ver daar buiten.  Boru brengt deze collectie Bamboe in sokken, kniekousen, T-shirt en ondergoed. Bamboe is een regelrechte topper van Boru.

Boru Werksokken
Boru heeft ook een lijn werksokken in haar collectie. Deze werksokken bestaan vooral uit wol met meraklon. Deze werksokken zijn van sterke en mooie kwaliteit. De pasvorm van Boru sokken zijn  perfect en zijn uitermate geschikt voor de werksokken.

Boru Wollen sokken
Boru heeft naast het ruime assortiment sokken ook nog een mooie collectie met sokken van wol. Deze wollen sokken zijn leverbaar in diverse soorten wol. De bekendste wollen sokken zijn ongetwijfeld de Merino wollen sokken en de Lamswollen sokken. De wollen sokken zijn er in diverse modellen en die zijn weer leverbaar in alle soorten diktes.

Heeft u een vraag over onze Boru producten dan kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice van Sokken-online.  Info@sokken-online.nl