Falke

Falke | beenmode en sokken

Falke is al jaren een toon aangevend merk in de beenmode branche. Falke heeft een breed scale sokken van een hoger segment in vele soorten series. Falke is o.a. bekend om zijn wandelsokken en hardloopsokken van top kwaliteit. Falke heeft met zijn pasvorm en draagcomfort echtzeer mooie sokken op de markt gebracht waarvan je echt mag verwachten dat je het beste van het beste krijgt. 

Falke | Hardloopsokken
De hardloopsokken van Falke zijn echt een begrip in de runners wereld en zijn voor elk terrein aangepast. Ru3 en de Ru4 van Falke daarbij de meest bekende hardloopsokken en zijn verkrijgbaar in short en normaal model. De maten vallen zeer goed en hebben echt een super pasvorm.

Falke | wandelsokken
De wandelsokken TK2 trekking zijn in de wandelsokken wel het meest bekend en zijn verdeeld in de classic en de cool. De pasvorm is echt voor de linker en rechter voet  en de sokken zijn voorzien van een platte teennaad en een L of een R. Door het gebruik van de beste garen in deze sokken blijven u voeten droog en fris tijdens uw wandeltochten.

Falke | Cool kick
De cool kick is de ultieme sneakersok bij uitstek. Deze katoenen sneaker of kousenvoetje heeft een mooie en stevige pasvorm met in de hiel een silicone rand. Deze silicone rand zorgt ervoor dat afzakken tot het verleden behoren en het ultra dunne badstof voetbed zorgen voor een optimaal draagcomfort. 

Falke is natuurlijk ruim vertegenwoordigd in onze webshop en met zorg uitgekozen in de beste modellen. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)