Head

Head

Head beenmode en meer is een merk dat duidelijk aanwezig is in de sport. Head ziet u vooral bij de tennis en is ook zeer aanwezig in de wintersport maar vergeet de wandellaar ook zeker niet. Sokken van Head staan bekend om de kwaliteit en uitstraling. Deze kwaliteit komt terug in de pasvorm, levensduur en comfort. Elk seizoen heeft Head de nieuwste modellen en kleuren in haar assortiment die aansluiten op de laatse mode van dit moment.

Head Tennis.
Head tennissokken zijn ruim vertegenwoordigd in het assortiment. Dit assortiment tennissokken zijn verdeeld in sneakersokken, enkelsokken en sportsokken. Elke model heeft weer zijn eigen eigenschappen waardoor elke sporten op zijn wensen kan worden bediend. Head gebruikt veel materialen voor de sokken dat die aansluiten op elk sport gebied. Tennissokken van Head zijn van een hoge kwaliteit en draagcomfort.

Head skisokken.
Skisokken van head zijn echt een aanrader voor een doorgewinterde wintersporter. Deze kniekousen in vele soorten en maten die aansluiten op elke wens van de beginnende en geoevende skieer. Door het gebruik van de nieuste technieken op het gebied van materialen en kwaliteiten loopt Head zeker voorop als het gaat om kwaliteit en comfort. Elk seizoen de nieuwste keluren modellen naar de mode van dit  moment. 

Head wandelsokken.
Wandelsokken van Head ook wel hiking socks genoemd zijn er in vele modellen en kleuren. Maar een ding staat bovenaan bij Head en dat is de kwaliteit die u krijgt bij Head. Wandelsokken zijn net als andere sokken altijd persoonlijk als het om dikte en model gaat. Head speelt erg goed in in al deze wensen van de klant. Daarom altijd een ruime keus aan alle soorten wandelsokken in geapste kleuren.

Voor een passend advies over onze Head sokken neem dan gerust contact met ons op.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)