Xtreme

Xtreme

Xtreme.

Xtreme is een beenmode merk met een mooie collectie Sokken en meer. Xtreme zegt het eigenlijk deze collectie sokken is voor extreme weersomstandigheden. De producten van Xtreme zijn verkrijgbaar voor alle sporten. Of u nou gaat skiën of wandelen Extreme heeft altijd de juiste sok voor elke sportbeoefenaar. Extreme is bekend van zijn 100% merino wollen sokken voor koude voeten. Deze sokken zijn vooral heerlijk voor mensen met koude voeten of mensen met een wol allergie. Merino is hypo allergeen en is perfect voor mensen die niet tegen gewone wol kunnen.

 

Xtreme skisokken
Skisokken van extreme zijn perfect voor de wintersport. Deze betaalbare skisokken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De skisokken van Xtreme zijn naadloos en hebben een vocht regulerende werking. De Thermo controle zorgt voor warme en droge voeten tijdens het skiën.   

Xtreme Merino
Merino sokken en kniekousen van Xtreme zijn gemaakt van het Merino schaap uit Nieuw Zeeland. Deze wollen sokken zijn warmer dan normaal wol en perfect voor mensen met zeer koude voeten.

Xtreme wandelsokken
Wandelsokken van Extreme zijn er voor elk jaargetijde. De wollen wandelsokken zijn gemaakt van 50% wol en zijn voorzien van een brede boord. Deze brede boord is tegen het knellen en een beter draagcomfort.  Katoenen wandelsokken van Extreme zijn voorzien van Coolmax zodat u tijdens het wandelen droge en koele voeten behoud.

Kortom Extreme heeft een ruime keuze aan sokken voor elke sporter.  Zoekt u een specifieke sok voor een bepaalde sport aarzel dan niet en stuur u vraag naar www.info@sokken-online.nl en wij zullen u een passend advies geven

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)