Modal Panty | Apollo

Meer afbeeldingen

Modal Panty | Apollo
€ 8,95
Apollo heeft met deze modal panty een hele mooie dikke en super zachte panty. Modal is gemaakt van de boomschors en is dus een natuur product. Modal is vaak samen met katoen een duo voor de perfecte combinatie zodat het draagcomfort nog beter en zachter wordt. Deze panty zit qua dikte tussen een panty en maillot in en is mooi glad aan het been. Perfecte pasvorm en de XXL is voorzien van een tussenstuk.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Apollo| modal Panty
Modal is een natuurproduct en komt van de boomschors vaak wordt modal in combinatie gebruikt met katoen zodat deze dan erg mooi en zacht blijven. Deze Apollo panty is dan ook een hele mooi panty is super zacht is en heel mooi glad aan het been zit. Deze modal panty is verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten zo is de XXL voorzien van een tussen stuk. Ideaal voor een als je een maatje meer nodig hebt. Deze modal panty schijnt niet door en heeft een uitstraling tussen een maillot en een panty en geeft een niet glanzende uitstraling. Deze panty is niet voorgevormd zodat je geen heel in dit model krijgt waarddoor de voet nooit te groot of te klein is.

Wassen.
Het wassen van panty’s kunt u het beste binnenste buiten doen en dan bij voorbaat in een waszakje. Doe je panty’s nooit in de droger en was de panty’s op een lagere temperatuur.

 Maten: S/M | L/XL | XXL

 Samenstelling:
40% Modal
40% Katoen
18% Polyamide
 2% Elastane

 Merk: Apollo

Art.nr. 16285.000

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 0001162850000
Merk Apollo
DENIER Nee
PANTY UITVOERING STANDAARD
panty optie EXTRA LENGTE, EXTRA TUSSENSTUK, GROTE MATEN, KATOEN, LYCRA, WINTER
Beoordelen