Panty Sterren | Apollo

Meer afbeeldingen

Panty Sterren | Apollo
€ 8,95
Deze sterren panty van Apollo is een 40 denier panty met een sterren motief van top tot teen. Deze panty met sterren is verkrijgbaar in het zwart en in de maten S/M en L/XL. Zeker voor speciale gelegenheden mag deze panty niet ontbreken. Apollo heeft een ruim assortiment aan fantasie Panty's voor jong en oud en voor elek gelegenheid.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Apollo | Sterren Panty
Deze topper van een sterren panty mag ook dit jaar niet ontbreken in je garderobe. Apollo heeft met deze panty vol met sterren weer een hele mooie panty in het assortiment met een dikte van 40denier. De sterren zijn van een dikker denier en komen mooi uit op uw been. De Sterren panty van Apollo is alleen in het zwart verkrijgbaar en in 2 maten S/M L/XL. De panty is gemaakt van polyamide met elastane wat een mooiere pasvorm geeft en een mooi glans op het been geeft waardoor de panty net meer luxe uitstraalt.  Apollo heeft een ruim assortiment aan fantasie panty’s die mooi aansluiten op elke gelegenheid. Zeker voor kerstdagen mogen  de fantasie panty’s niet ontbreken.

Wassen.
Het wassen van panty’s kunt u het beste binnenste buiten doen en dan bij voorbaat in een waszakje. Doe je panty’s nooit in de droger en was de panty’s op een lagere temperatuur.

 Maten: S/M L/Xl

Samenstelling:
90% Polyamide
10% Elastane

Merk: Apollo

Art.nr. 11628.0094

 

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 11628.0094
Merk Apollo
DENIER 40
PANTY UITVOERING FANTASIE
panty optie EXTRA LENGTE, FANTASIE, LYCRA, MICROFIBER, TRANSPARANT
Beoordelen