Sokken zonder elastiek wol | Basset

Meer afbeeldingen

Sokken zonder elastiek wol | Basset
€ 5,95

Basset | sokken zonder elastiek.
Deze sokken zonder elastiek voor heren bestaan voor 42% uit wol en worden ook wel diabetes sokken genoemd. De wol zorgt voor erg comfortabele sokken en de brede boord zorgt ervoor dat die geen druk geven aan het onderbeen. Basset heeft met deze sokken zonder elastiek in de boord een zeer mooie sok in haar collectie die echt ideaal is voor mensen met gevoelige benen. 


Deze sokken zonder elastiek worden aangeraden voor mensen met bijv. Diabetes of mensen die bloedverdunners gebruiken of gewoon zeer gevoelige benen hebben.


Tip. Was altijd u sokken zonder elastiek voor het gebruik hierdoor krijgen deze sokken een betere pasvorm en een langere levensduur.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Basset | Sokken zonder elastiek

Deze sokken van BASSET zonder elastiek voor heren bestaan voor 42% uit wol en noemen ze vaak Diabetes sokken. 
De wol zorgt voor een comfortabele pasvorm en de brede boord aan de bovenkant zorgt ervoor dat de sokken van Basset niet knellen aan uw been. Ideaal voor mensen met gevoelige benen. Door de brede boord aan de sokken heeft u geen druk meer op uw benen en voorkomt u irritaties aan uw onderbenen.
Voor mensen met bloedvaatvernauwing, spataderen of zuikerziekte zijn deze sokken zonder elastiek echt een aanrader. Maar heeft u dit allen niet maar kunt u niet tegen de strakke boorden in je sokken dan is dit een juiste keuze.

Maten: 39/4141/4343/4545/47

Samenstelling:
40% Wol
30% Polyamide
30% Polyacryl

art.nr. 3109
Merk: Basset

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 3109
Merk Basset
SOK UITVOERING WOLLEN SOKKEN
EIGENSCHAP DIABETES, MEDISCH, NAADLOOS, WOL
Beoordelen